Portfolio

Welkom bij de unieke collectie handgeschilderde werken van Mie-is. Neem ook eens een kijkje in de ‘shop’ of in de eerdere werken onder ‘portfolio’.

Schilderen met olieverf is een techniek die veel geduld en aandacht vergt. Elk stuk is met emotie gemaakt.

Portfolio

LADY IN RED

Dame in het Rood

Verkocht

Is ze een superheld? Zij is wat zij wil zijn, transformerend. Ze is vrij vanbinnen en van buiten. Droom met haar mee. Zij kan zomaar de hele nacht dansen en lol maken.

Dit schilderij is geïnspireerd door Ginger G-spot. In het echt is zij nóg vrouwelijker.

Inclusief lijst is het schilderij 90 cm bij 120 cm.

2020

Een kop koffie

Verkocht

Wordt wakker en ruik de geur van koffie. ’s Morgens gaat er gaat niets boven een versgemalen kopje bonenkoffie.

Inclusief lijst is het schilderij 52,5 cm bij 50 cm

2019

Granaatappel

Verkocht

Wat is er smakelijker om naar te kijken dan vers fruit. Deze staat klaar om aan te vallen. Het klassieke stilleven is in een moderne context geplaatst door het eigentijdse glas en servies.

Inclusief lijst is het schilderij 52,5 cm bij 40 cm

2019

Muisje aan de Waslijn

Verkocht

Het was alsof de ooievaar een muisje liet vallen, die (poef!) recht in de babykleding aan de waslijn viel. Daar was jij ineens, lief muisje. Je zette ons leven op zijn kop.  

Inclusief lijst is het schilderij 68 cm bij 68 cm

2019

Beestenboel in Bad

Verkocht

Deze vrienden zijn samen in bad gesprongen en maken er een beestenboel van: het waren klettert over de rand en de zeepbellen vliegen de lucht in. De hond is de kat aan het inzepen. Die vindt dat heerlijk! Beer hangt lekker achterover en egel zit te lachen. Het lieveheersbeestje blijft veilig op het hoofd van beer.

Het is ongeveer 50 cm lang bij 40 cm breed.

2020

Roodborstje

Verkocht

He jij daar, nieuwsgierig vogeltje. Jij kent onze tuin beter dan wij die zelf kennen. We houden je in de gaten en jij houdt ons in de gaten. Als je in de winter vervliegt dan realiseren we ons het gemis. Hou je taai en keer graag eens terug.

Inclusief lijst is het ongeveer 50 bij 35 cm

2020

Ekster - Werk in Opdracht

Verkocht

Dit werk is in opdracht gemaakt voor Sofie, die haar vriend wilde verrassen. Voor Harmen zijn eksters hele bijzondere dieren. Zij staan symbool voor geluk. Sofie vindt dat Harmen veel gemeen heeft met eksters. Deze ekster doet denken aan Harmen, doordat hij wijs, kalm, elegant en vrij is. Hij is een denker. Hij neemt het leven serieus en tracht het te doorgronden. Hij heeft veel kleur en dimensie in zijn veren. Bij dit schilderij is geen zwart of grijs gebruikt. Alles is kleur.

Inclusief lijst is het ongeveer 70 bij 50 cm

2020