Shop

Een ruimte kan iets missen. Het kan vol staan met spullen en toch ‘leeg of koud aanvoelen’. Een goed kunstwerk geeft een gevoel van voldoening: het maakt je ruimte menselijk, persoonlijk en compleet. Het kan ook de aanleiding zijn voor een goed gesprek.

Liefde voor kunst is eigenlijk net als andere dingen in het leven die ertoe doen: het groeit.

Welkom in de discotheek! Hier kan alles. Iedereen is vrij. Deze retro geklede gasten zijn geïnspireerd door de jaren 60 en 70.

Hier is geen haat en nijd…. Er is alleen de discotheek.

€2000

Welkom op mijn website! Mijn naam is Mies. Ik schilder met olieverf.

Man of vrouw? In het dagelijks leven is hij sterk en krachtig; maar nu is hij vrouwelijk en zacht. Ik wil graag bij jou zijn. Isn’t he lovely?

€2500

Een gezicht van een vrouw, trots, afstandelijk, stralend en bijna koninklijk. Met haar geprolongeerde nek steekt zij uit boven de sterfelijke mensheid. Je kunt niet anders dan je afvragen waar zij aan denkt…

€1500

Stoelen en met name oude barok fauteuils waren vele jaren een middelpunt van vele huishoudens. Ze waren er voor de heren en hopelijk ook voor de dames om in te zitten en ontspannen. Maar wanneer je alleen bent, wat kun je anders in zo’n stoel doen dan weg dromen….

€2300

Vrouwen zijn decennialang doelwit geweest van spot, zonde en als oorzaak van verderf. Was het niet Eva, die Adam heeft aangezet om de verboden vrucht te eten? Je kijkt naar de evolutie van vrouwen van volgelingen tot leiders die hun stem doen verheffen.

€2500

Bomen en hun takken staan symbool voor het leven. In deze studie wordt getracht een simpele tak te plaatsen bovenop een kleurrijke wervelende massa. Het laat zien dat het leven mooi is.

€1000

Vrouwen zijn decennialang doelwit geweest van spot, zonde en als oorzaak van verderf. Was het niet Eva, die Adam heeft aangezet om de verboden vrucht te eten? Je kijkt naar de evolutie van vrouwen van volgelingen tot leiders die hun stem doen verheffen.

€500

De nacht is lang. We hebben al uren gedanst. Daar verschijnt zij ineens. Ze schijnt als een engel. Ze is perfect. Dit schilderij is geïnspireerd door Florence and the Machine. Zij kan je laten dromen over een avond in de discotheek met haar nummer ‘You got the love’.

€3000

Den Haag is een stad aan zee, omgeven door water en mirakels. Hier huist het koningshuis en het parlement. Maar het is ook kwetsbaar. Door opwarming van de aarde stijgt de zeespiegel. Wat gaat het parlement doen?

€1000

Wie is zij? Is zij een dame? Of is zij van lichte zede? Vanuit deze kant bekeken zullen wij dat nooit weten. Duidelijk is wel dat ze deze schoenen de baas is.

€750

Het is heel mooi om voor een ander een werk te maken.