Werken in opdracht

Wat raakt en beweegt jou? Waar droom jij van? Ik kan het voor je uitbeelden in een uniek werk. Samen ontstaan vaak de mooiste dingen.

Paintings by mies

Het is heel mooi om voor een ander een werk te maken.

Je dwingt jezelf om in bepaalde kaders te denken. Het verruimt je geest.

Ik probeer me in jou te verplaatsen en jouw wensen te begrijpen.

Het geeft een enorme voldoening om iets unieks te maken waarmee je een gevoelige snaar kunt raken.

Wil je meer weten? Je mag mij altijd bellen onder werktijden.

Vul het onderstaande formulier in. Dan neem ik contact met je op. We gaan vrijblijvend het gesprek aan om te ontdekken wat jij wil. Ik probeer erachter te komen wat je zoekt. Bijvoorbeeld:

  • Welke kunstenaars bewonder je?
  • Welke kleuren vindt je mooi?
  • Of zoek je een werk voor een speciale ruimte?
  • Zoek je iets voor een speciale gelegenheid?

 

We kijken ook naar de randvoorwaarden:

  • wanneer wil je het werk ontvangen?
  • Heb je een bepaald budget of richtprijs in gedachte?

Je ontvangt per mail een voorstel met twee of drie schetsen met een kostenplaatje (inclusief bezorgkosten en inlijsten). We maken een afspraak om het voorstel te bespreken. Heb je een voorkeur voor één van de schetsen? Wellicht wil je dingen aanpassen of mis je iets? Mocht je je bedenken dan mag je ook kosteloos stoppen. We gaan verder met één van de schetsen of ik stuur je een nieuwe schets. Akkoord?

Ik ontvang een aanbetaling van 20%. Goed om te weten: een aanbetaling verplicht niet tot koop. Je krijgt alleen niet de gedane aanbetaling terug als je het werk niet koopt. Yes! Ik mag aan de slag. We houden contact.

Als het werk gereed is dan stuur ik je een bericht. De betaling volgt. Ik doe een voorselectie van bijpassende lijsten. Deze zijn bij de prijs inbegrepen. We kiezen een lijst die recht doet aan het schilderij en die bij jou(w stijl) past. Ik wacht tot de lijst is geleverd. Dat kost normaliter 3-7 werkdagen. Ik stuur een foto van het schilderij inclusief lijst. Ik pak het kunstwerk zorgvuldig in en het wordt bij jou bezorgd.

Benieuwd naar mijn portfolio?

Paintings By Mies

Werken in Opdracht

Nieuwsgierig geworden?